Om Super Bilpleje

Super Bilpleje er et bilplejecenter fra 2013, der udøver professionel klargøring, rengøring og pleje af din bil i Aalborg. Hos os får du professionel bilpleje i høj kvalitet. Vi har masser af gode pakker og tilbud på den rengøringstype, der passer netop dig og din bil. 

Vi lægger vægt på kundens ønsker og behov samt at kunden får et færdigt, rengjort resultat. Vi sørger altid for en perfektionistisk rengøring med de bedste rengøringsmidler, så resultatet kan holde længe. Vi har billige priser og gode tilbud, så der findes ikke nogle gode undskyldninger for ikke at få rengjort bilen!

Mange års erfaring

Vi har snart 20 års erfaring inden for klargøring, polering og rengøring af alle slags biler hos Super Bilpleje. Vi er et perfektionistisk og kvalitetsbevidst team, der sørger for at yde den ypperste bilpleje til gode, billige priser – på den måde kan alle være med og få en skinnende, flot bil igen!

Holder du også af din bil og ønsker at forkæle den med en flot rengøring, er du kommet til det helt rette sted! Hos Super Bilpleje har vi masser af pakker, ydelser og billige priser. Du kan få rengjort din bil på præcis den måde, du ønsker. Den billige pris slækker dog ikke på kvaliteten og vores grundige bilpleje, hvor du har mange muligheder at vælge imellem – fra specifikke ydelser til dybdegående bilpleje, hvor alt står for skud. 

Under fanen Pakker og priser kan du finde vores pakker, priser og andre ydelser, vi udfører.

Du kan bl.a. få SUPER-pakken med komplet pleje både ind- og udvendigt, hvor du med denne pakke får allermest for pengene og alt, hvad din bil har behov for for den bedste pleje.

Du kan læse mere om vores pakker og priser på førnævnte side, og ellers er du altid meget velkommen til at kontakte os for spørgsmål eller mere information. Vi står klar til at hjælpe og vejlede inden for valg af den optimale pleje og vedligeholdelse til din bil!

Hold dig opdateret på vores Facebook

Super Bilpleje er også på Facebook! Her kan du holde dig opdateret om vores bilpleje og gode tilbud.

Du kan bl.a. finde billeder af biler før og efter en behandling, aktuelle priser og tilbud samt seneste nyheder og information. Du er meget velkommen til at følge med derinde – og vi glæder os til at give din bil en god rengøring!