Bilpleje nær Svenstrup

Professionel klargøring og bilpleje nær Svenstrup. Hos Super Bilpleje i Aalborg har vi et stort udvalg af forskellige rengøringspakker til din bil. Du kan vælge præcis den rengøringspakke, som din bil har brug for, så du ikke betaler ekstra, for noget du ikke har behøver.

Vi består af et professionelt team, som har mange års erfaring med bilpleje. Vi lægger stor vægt på høj kundetilfredshed, og vi sørger altid får høj kvalitet og god service, når du besøger os.

Hvis du har specielle forespørgsler, så er du velkommen til at kontakte os, og få et uforpligtende tilbud.

Professionel bilrengøring nær Svenstrup – kun 15-20 min fra dig

Du kan trygt efterlade din bil i vores hænder, mens du løber nogen andre ærinder. Vi sørger for din bil er ren og klar til brug, når du kommer tilbage.

Nedenstående kan du se nogle af de services, vi tilbyder:

  • Sæderens
  • Vask og rengøring af gulv
  • Motorvask
  • Komplet polering
  • Komplet voksning
  • Lakforsegling
  • Højtryksrens

Se alle vores forskellige rengøringspakker her.

Har du nogen spørgsmål i forhold til vores services, så du altid velkommen til at kontakte os. Vi kan give dig en uforpligtende pris på din bil rengøring i dag.

Vores bilpleje

Kontakt os for at høre mere bilrengøring nær Svenstrup

Du er altid velkommen til at kontakte Super Bilpleje, hvis du har spørgsmål eller ønsker at vide mere om vores bilpleje, Ceramic Guard, pakker og priser. Vi står klar til at hjælpe og vejlede inden for valg af den optimale pleje og vedligeholdelse til din bil!

Hold dig opdateret på vores Facebook

Super Bilpleje er også på Facebook! Her kan du holde dig opdateret om vores bilpleje og gode tilbud. 

Du kan bl.a. finde billeder af biler før og efter en behandling, aktuelle priser og tilbud samt seneste nyheder og information. Du er meget velkommen til at følge med derinde – og vi glæder os til at give din bil en god rengøring!