Bilpleje nær Klarup

Kunne din bil godt bruge en professionel bilpleje nær Klarup? Vi tilbyder et stort udvalg af forskellige rengøringspakker til biler, så du kan få præcis den bilpleje, som din bil har brug for.

Professionel bilrengøring nær Klarup – kun 15-20 min fra dig

Super Bilpleje har beliggenhed i central Aalborg, så du har masser af muligheder for at bruge tiden, mens vi rengøre din bil. Du kan trygt efterlade bilen i vores hænder, mens du løber andre ærinder.

Vi har mange års erfaring med bil rengøring nær Klarup, og vi står også klar til at hjælpe dig! Du vil blive mødt af et smilende, professionelt team, som kan give din bil, den rengøring som den har brug for.

Nedenstående kan du se nogle af de services, vi tilbyder:

  • Sæderens
  • Vask og rengøring af gulv
  • Motorvask
  • Komplet polering
  • Komplet voksning
  • Lakforsegling
  • Højtryksrens

Dette er bare et udvalg af de services vi udbyder. Du kan se alle vores forskellige rengøringspakker her.

Kontakt os uforpligtende, for bilpleje nær Klarup

Hvis du har nogle spørgsmål i forhold til vores services, eller ønsker at booke en tid, så du altid velkommen til at kontakte os. Vi lægger stor vægt på god kundeservice, og vi vil også gerne hjælpe dig!

Vores bilpleje

Kontakt os for at høre mere bilrengøring nær Klarup

Du er altid velkommen til at kontakte Super Bilpleje, hvis du har spørgsmål eller ønsker at vide mere om vores bilpleje, Ceramic Guard, pakker og priser. Vi står klar til at hjælpe og vejlede inden for valg af den optimale pleje og vedligeholdelse til din bil!

Hold dig opdateret på vores Facebook

Super Bilpleje er også på Facebook! Her kan du holde dig opdateret om vores bilpleje og gode tilbud. 

Du kan bl.a. finde billeder af biler før og efter en behandling, aktuelle priser og tilbud samt seneste nyheder og information. Du er meget velkommen til at følge med derinde – og vi glæder os til at give din bil en god rengøring!