Ceramic Guard

Ceramic Guard er et nyt gennembrud inden for siliciumbaserede nanocoatings. Med dette revolutionerende produkt er det nu muligt at påføre en meget glat, højglans og beskyttende belægning til bilens lak i ét trin. Ceramic Guard styrker og øger lakkens hårdhed, hvilket gør lakken betydelig mere ridseresistent. 

Lakken får en synlig dybere glans og farve, og kombineret med en ‘let at rengøre’-effekt og et stærkt, vandafvisende lag, er dette den ultimative beskyttelse til bilens lak!

Hos Super Bilpleje udfører vi Ceramic Guard, så din bil har den bedste beskyttelse mod slid, vind og vejr. Kontakt os gerne for at høre mere om denne smarte løsning eller for at booke en tid. 

Den ultimative beskyttelse

Kontakt os for at høre mere

Du er altid velkommen til at kontakte Super Bilpleje, hvis du har spørgsmål eller ønsker at vide mere om vores bilpleje, Ceramic Guard, pakker og priser. Vi står klar til at hjælpe og vejlede inden for valg af den optimale pleje og vedligeholdelse til din bil!

Hold dig opdateret på vores Facebook

Super Bilpleje er også på Facebook! Her kan du holde dig opdateret om vores bilpleje og gode tilbud. 

Du kan bl.a. finde billeder af biler før og efter en behandling, aktuelle priser og tilbud samt seneste nyheder og information. Du er meget velkommen til at følge med derinde – og vi glæder os til at give din bil en god rengøring!